Ben, ben, ben och lite rygg

God morgon gott folk!
Idag är det valborg, vilket för de flesta i min ålder handlar om fest. Nu är det som så att jag inte ska vara helt utan alkohol, ska jag erkänna, det blir nog ett (eller två) glas rött till middagen som ska spenderas med familj/släkt. Och eftersom jag ska bort ikväll blev det alltså en morgonträning istället.
 
Jag ska börja med att berätta att jag älskar morgonträningar, det är helt underbart för kroppen och knoppen. Jag ska tillägga att jag är morgonpigg och det kan vara därför jag tycker om att träna tidigt på morgonen. Nu undrar ni hur tidigt jag tränade i morse, jo gymmet öppnade inte förens 06.30 så det var vid den tiden jag stod och väntade på att få komma in. Det är en underbar känsla att stå och vänta och att det äntligen öppnas, det är precis samma känsla som när man var liten och hörde glassbilen.  Det var hur härligt som helst att först stå ute och småfrysa och sen få komma in och svettas ordentligt.
 
Träningen bestod som rubriken lyder av benträning och ännu mer benträning och till slut även ryggen. Under passet använde jag mig mest av skivstångsövningar, och det tog ordentligt i rumpa och lår. Nedan kommer det en bild på några av dem övningar jag körde.
 
Imorgon är jag ledig från jobbet och det ska bli så skönt, men först nu en lunch och därefter massage fram till fyra sen är jag ledig! :)
 
 
 
 
 
pt
0 kommentarer