Utan socker...

Så här ligger det till.
Under januari, februari och mars så åt jag allt jag ville och var sugen på, vilket är fruktansvärt gott, underbart skönt och väldigt jag. Men du Camilla frågade mig på jobbet om jag ville vara med och köra en sockerfri månad i april så sitter jag nu här den 12:e dagen och känner mig väldigt nöjd och lite sötsugen. Jag har inte fuskat en ända gång och det har både visat sig på vågen och på måttbandet :) Inte för att jag behöver minska så mycket men lite skillnad är ju alltid kul :) 
 
Samtidigt som jag valde att ta bort allt extra socker så som, godis, läsk, kakor, fikabröd mm så har jag även hållt mig borta från chips, ostbågar, ost & kex mm. Så en bra sak får med sig en annan. Nu har jag bara lite mer än halva månaden kvar och sen har jag tänkt mig att ha en sockerdag i veckan, då jag får äta vad jag är sugen på.
 
Förutom kosten så var jag också ute och sprang i lördags. Fint väder var det. Och stegen gick lätt de första 3 km men sedan blev det spagettiben, men gick ändå i mål på en bra tid, så jag är super nöjd. Ska försöka hålla i nu med ett löppass i veckan och jobba mig upp mot milen igen, för att kunna använda detta som ett bra träningsredskap i sommar. Och till dess vill jag då vara lite van i ben, fötter och knän. 
 
 
När godissuget kommer så tar jag oftast en smoothie. I den här hade jag en banan, frysta svarta/röda vinbär, hallor, spenat och på toppen lite chiafrön. Supergott!
 
Hälsa hälsoblogg löpning nyttig mat pt smoothie sockerberoende träningsblogg
0 kommentarer