Swimrun

Swimrun - ja du läste rätt, jag har anmält mig till ett swimrun lopp i början av augusti.
 
Lördagen den 6:e augusti kommer jag stå redo på startlinjen tillsammans med min nya vän och kompanjon Åsa. Jag känner redan nu hur roligt vi kommer ha det. Målet är att ta sig runt, gärna skadefri och utan allt för mycket dödsångest ;)
 
Så nu är det löpträning, simmning, nya skor och våtdräkt som gäller. Jag har hitills köpt ett par swimrun skor som jag för övrigt provade idag på land och har tänk prova i vattnet till helgen. Men de känndes riktigt bra än så länge.
 
Våträkten är på väg, beställde en i söndags så den hoppas jag också kunna prova i helgen.
 
Simningen har jag inte börjat med, det är snart ett år sedan jag kände på vattenläget, men det sitter väl i ryggmärgen och styrkan lär jag hinna bygga upp.
 
Men sen kommer vi till den svåraste biten för mig, löpning. Har ju alltid kännt mig dålig på att springa och senaste gången jag sprang var i oktober förra året, så i torsdags gav jag mig ut på första riktiga löprundan sedan i oktober och hela 14km blev det. Kanske lite väl långt och inget jag rekommenderar till någon om man inte redan innan räknar med att få en del skador på det. Men efteråt kändes det ändå hyfsat bra och därför gav jag mig på ytterliggare en runda idag, och här sitter jag med ett ömmande knä. Så nu blir det vila en bra stund och sen lite rehabande för löparknä. 
 
Tack och hej för mig
Frisk sport och fitness löpning mål nya mål simning swimrun träningsblogg tävling
0 kommentarer