Det finns inga undanflykter

Inom träningsvärlden finns det inga undanflykter, enligt mig. Det finns alltid något sätt att träna och leva hälsosamt på, bara man vill. Det gäller att se möjligheterna istället för svårigheterna. Jag kommer att vara ute på sjön med båten i nästan 4 veckor och enligt många hade det varit omöjligt att träna under den tiden. Men inte enligt mig!
 
 
Jag har tagit med mig lite träningsutrustning som knappt tar någon plats allt. Det jag har tagit med mig är: ett par löparskor, ett par andra träningsskor, gummiband och ett hopprep. Det är allt som behövs enligt mig. Fast igentligen hade jag klarat mig med bara kroppen också, bara att det blir lite mer varierande träning med dem sakerna.
 
 
Jag kommer att springa, gå promenader, köra högintensiva pass på berg, i sand, i skogen och andra fina ställen, simma, träna corepass på någon hög klippa och mycket mer. Visst låter det härligt? Längtar redan till mina morgonpass. För tanken är att vakna tidigt tillsammans med solen och äta något lätt, för att sedan träna i 30-60min och sedan få svalka sig i havet innan frukosten. 
 
 
Inspiration Träningstips motivation pt semester träningsblogg träningsglädje
0 kommentarer